Ağrısız Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma ağrılı mıdır? sorusuna verilebilecek en uygun cevap elbette hayırdır. Diş beyazlatma dişleri acıtmayan bir işlemdir. Ayrıca bu işlem dişlere ve ağza ferahlık sağlar. Görünüş olarak dişlerin beyaz ve parlak bir hale gelmesine olanak sunar. Kullanılan malzemeler ve cihazlar sayesinde profesyonel bir şekilde ağız temizlenmiş olur. Böylece dişler istediğiniz tona kadar açılarak beyaz bir hale gelir. Uzman Doktor Nurgün Olcay’a başvurarak profesyonel bir şekilde dişlerinizi beyazlatabilir ve parlatabilirsiniz. Ağrısız diş beyazlatma işleminden yararlana bilirsiniz.

Acısız Ve Ağrısız Diş Beyazlatma Olur mu?

Ağrısız ve acısız  diş beyazlatma elbette olur. Zamanla dişlerin doğal renklerinde meydana gelen koyulaşmalar diş taşı temizliği ve polisaj yapılarak giderilebiliyor. Ancak bu uygulamalar ile giderilmesi söz konusu olmayan renklenmelerin giderilmesi ya da dişin doğal renginin birkaç ton daha açılması mümkün olabiliyor. Bu durumda dişlere porselen yaptırılması yerine daha koruyucu bir yöntem olduğu bilinen beyazlatma yöntemi uygulanıyor. Diş beyazlatma uygulanan yönetemler ağrısız bir tedavidir.

Diş Beyazlatma Sırasında Ağrı Olurmu?

Diş beyazlatma sırasında ağrı boyutunda, hassasiyet fazla olur. Daha sonra  takip eden 2 gün  içinde çok çok az veya belli belirsiz hassasiyet olur. Bu durum geçicidir. Diş beyazlatma diğer bir deyişle Bleaching işleminden sonra dişlerin durumuna göre 4 – 5 tona kadar açılma elde edilebiliyor.Diş beyazlatma yöntemlerinin ikiye ayrıldığı görülmektedir. Bunlar ev tipi beyazlatma yöntemleri ve hekimler tarafından tercih edilen beyazlatma yöntemleridir. Özgürce gülebilmek ve rahatça yiyebilmek için dişlerinizin rahatsız edici görünümlerinden kurtulabilirsiniz.

Diş Beyazlatma Zararlı mı?

Diş beyazlatma ajanlarının içerdiği maddeler dişin kuvvetlenmesine yardımcı olur. Beyazlatma tozları, karbonat, tuz vs gibi tanecikli yapılarla ya da limon, sirke gibi asidik yapıda sıvılarla dişlerinizi beyazlatmaya çalıştığınızda dişlerinize zarar verirsiniz. Dişi koruyan mine tabakası aynı zaman da beyaz gözükmesini de sağlar. Bu maddeler mine tabakasının zamanla aşınmasına ve dişinizin daha sarı gözükmesine sebep olursunuz. Minenin dişin koruyucu tabakası tabakasıdır. Bu nedenle bu tabakanın  zarar görmesinin diş çürükleri ve hassasiyeti artıracağı da unutulmamalıdır. Diş beyazlatma doktor tavsiye ihtiyacınız için uzman diş hekimi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Nurgün OLCAY

Estetik Diş Hekimliği, Gülüş Tasarımı, Porselen Lamine Venerler, Yumuşak Doku Estetiği, Diş Beyazlatma,vAğız, Diş ve Çene Cerrahisi, İmplant Tedavisi, Ortodonti, Çapraşıklık Diş Tedavisi, Kanal Tedavisi, Çocuk Diş Hekimliği, Diş Eti Hastalıkları , Konservatif Diş Tedavisi , Dolgu, Koruyucu Tedaviler, Kompozit Veneer.

Nurgün OLCAY
RESTORATİF DİŞ TEDAVİ UZMANI

Dentia
Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği

5-stars-white
  • Diş Eti Çekilmesi Tedavisi Yöntemleri

Diş Eti Çekilmesi Tedavisi Yöntemleriyle Sağlıklı Gülüşler

Diş eti çekilmesi, diş etlerinin diş köklerinden uzaklaşarak dişlerin köklerinin açığa çıkması durumudur. Bu durum, estetik kaygıların yanı sıra hassasiyet ve diş kaybına neden olabilecek ciddi bir diş sağlığı sorunudur. Normalde diş eti, dişlerin etrafını

  • Diş Kırılması Durumunda Ne Yapmak Gerekir?

Diş Kırılması Durumunda Ne Yapmak Gerekir?

Diş kırılması durumunda yapılacakları bilmek sizler için faydalı olacaktır. Dişlerde oluşan kırıklıkların büyük bir bölümü ağız içinide kapsayan travma yaralanmalardır. Diş kırıkları dış yüzeyden küçük kırıklar veya çatlaklar olarak görülebilir. Fakat görüntüde oluşan bu kırıklar

  • Diş Dolgusu Sonrası

Diş Dolgusu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Diş dolgusu sonrası dikkat edilmesi gerekenler, tedavi sürecinin sağlıklı ve konforlu geçmesi açısından oldukça önemlidir. Diş dolgusu, çürük veya hasarlı dişlerin onarılması için uygulanan yaygın bir diş tedavisidir. Dolgu işlemi sonrası bazı basit kurallara uyarak